Hiszen ezek a terek sem csak az elsődleges feladataik színterei: a konyhánk az otthonunk lelke, a baráti összejövetelek központja (igen, mindig a konyhában van a legjobb buli!). A fürdőszobában pedig a testünk mellett sokszor a lelkünk is megújul. Éljen az otthoni wellness!.

Kültéri kőburkolat

A kőburkolatok varázsa

A kőburkolatok nemcsak időtálló és tartós megoldást kínálnak, de változatosságukkal és természetes szépségükkel az otthonod karakterének meghatározó elemei is.

A természetes kő, mint a gránit, márvány, kvarc, kvarcit vagy mészkő, különleges textúrát és egyediséget hoz. A kvarc, kvarcit amellett, hogy 8-as keménységű a Mohs-skálán (gondoljunk bele, a gyémánt 10), gyönyörű fényhatások létrehozására is alkalmas, hiszen átvilágítható.

Emellett a műkövek, például a kvarc kompozit, kiváló választások a tartósság és az egyszerű karbantartás miatt. Ezek a burkolatok nem csupán a vizuális vonzerőt növelik, hanem hozzájárulnak az otthonod értékének növekedéséhez is. Dupla előny!

Elegancia felsőfokon

A Multistone Center Kft. kitartóan felkutatta azokat a trendeket, márkákat, amelyek a legmagasabb színvonalon hozzák a luxus és az elegancia építészeti megnyilvánulásait, és hosszú évek alatt kitapasztalta azokat a megoldásokat, amelyek megütik a minőség mércéjét. Azok a projektek, ahol a sokéves szakmai tapasztalatot minőségi anyagokkal társítják, mindig elnyerték az ügyfeleik tetszését!

A természetesség erejével

A természetes kövek rabul ejtő és emlékezetes megoldásokat kínálnak, hiszen az egyediségüket nem másnak köszönhetik, mint a természetnek. Nincs két ugyanolyan textúra, mintázat, megnyilvánulás; viszont a gondos megmunkálásnak hála ezek a felületek évekig otthonod legszebb részleteiként tündökölhetnek, a praktikusságot sem nélkülözve.

Az innovatív felületkezelési technikáknak köszönhetően könnyen tisztán tarthatóak, ellenállóak a foltokkal szemben, így a természetesség nem megy a tartósság rovására! A Multistone ezért szereti a Sensa, illetve az Antolini kollekcióit, hiszen rendkívül sokoldalú megvalósítási lehetőségeket rejtenek magukban.

Tartós kvarc kompozit és letisztult kerámia

A Technistone kvarc kompozit kövei modern és letisztult megjelenést biztosítanak, amelyek könnyen kombinálhatóak más anyagokkal. Rendkívül tartós felületek, amelyeknek a tisztántartása sem vesz el órákat az életedből, így ideálisak mind a konyhád, mind a fürdőszobád ékesítéséhez.

A Silestone kvarc kompozit kövei pedig nem csak gyönyörűek, de funkcionális szempontból is kiválóak: ideálisak a magas igénybevételnek kitett területekre, mint a konyhapultok vagy fürdőszobai pultok. Az antibakteriális felületei pedig még egy érv az alkalmazásuk mellett.

Mit tapasztalhatsz, ha kőbe burkolod otthonod felületeit?

  • Esztétikai szépséget.
    A természetes és technikai kövek egyedülálló mintázatai és színei kiemelkedő vizuális vonzerőt kölcsönöznek bármely térnek, így használatukkal könnyedén kifejezheted otthonod (és személyiséged) egyediségét.

  • Tartósságot és hosszú élettartamot.
    Sokáig szeretnéd használni a gondosan megtervezett konyhádat, fürdőszobádat extra felújítási költségek nélkül? A kőburkolatok rendkívül tartósak, ellenállnak a kopásnak, karcolásoknak és a hőnek, így hosszú távon is megőrzik szépségüket és értéküket.

  • Könnyű karbantartást.
    “A szépségért meg kell szenvedni.” De nem akkor, ha könnyen tisztítható, strapabíró kvarc kompozit és kerámia felületeket választasz, amelyeket egyszerűen karbantarthatsz.

  • Értéknövelő hatást.
    A megnövekedett “luxus-faktor” az otthonod értékére is jótékony hatást gyakorol, így a minőségi anyagok használatát tekintheted befektetésnek is.

Hol használhatod ezeket a gyönyörű anyagokat?

A konyhádban

A természetes kövek, mint gránit, kvarc és kvarcit ideálisak konyhapultokhoz, mivel ellenállnak a hőnek és a karcolásoknak, valamint luxus megjelenést biztosítanak. A Te pultodat is garantáltan egyedivé varázsolják!

A kerámia burkolatok sokoldalúsága és széles szín- és mintaválasztéka lehetővé teszi, hogy a konyhában harmonikus és stílusos háttérként szolgáljanak. Ha kerámia burkolatokat használsz, például hátfalként, nemcsak könnyen tisztítható, praktikus felületeket kaphatsz, hanem ráadásul esztétikus és letisztult stílust is!

A kvarc kompozit kőburkolatok rendkívül népszerűek konyhapultok és szigetek esetében, mivel csekély a porozitásuk, így ellenállnak a foltoknak és nem igényelnek különösebb karbantartást. Széles minta- és színválasztékából Te is megtalálhatod a konyhád stílusához illőt.

Multistone kő mint munkalap

A fürdőszobádban

A természetes kőburkolatok, mint a gránit, kvarc, kvarcit, márvány vagy a travertin, eleganciát és luxust visznek a fürdőszobába. Ha padló- és falburkolatként, valamint a zuhanyzó területeken alkalmazod, egyedi és meleg atmoszférát teremthetsz vele.

A márvány és a travertin alkalmazásánál megfontolt tervezésre van szükség, ugyanis relatív puha kőzetek lévén könnyedén magukba szívják a szennyeződéseket.

A kerámia burkolatok ideálisak a fürdőszobád falaira és padlójára, mivel vízállóak és könnyen tisztíthatók, emellett igen stílusosak is egyben!

A kvarc kompozit azáltal, hogy ellenáll a víznek, a szappanoknak és a kozmetikai szereknek, és így könnyen karbantartható, ideális választás mosdópultnak. Dekoratív és higiénikus megoldás!

Kőburkolat mosdópultra

Összegzés

A stílusos és funkcionális konyha és fürdőszoba területek elengedhetetlen elemei a modern otthonoknak. A Multistone nem csak a kiváló minőségű kőburkolatok széles választékát kínálja számodra, hanem személyre szabott tanácsadással és tervezési szolgáltatásokkal is segít téged az álomotthonod felé vezető úton.

Legyen szó új építésről vagy felújításról, a Multistone szakértői minden projektet egyedülálló alkotásnak tekintenek, és ehhez a legfelszereltebb gépparkkal, illetve szakmai tapasztalattal állnak rendelkezésedre.

Ha Te is szeretnéd egyedi és lenyűgöző tereket, valamint egy profi kivitelezői csapatot, akikre az első lépésektől a legvégéig számíthatsz, ne habozz felvenni a kapcsolatot a Multistone csapatával!