Iszol eleget? – Ezt kérdezzük mindenkitől először, aki fejfájásra, fáradtságra, rossz közérzetre panaszkodik. Akár egy kancsónyi víz is elég lehet ahhoz, hogy fedezzük a napi kétliternyi folyadékbevitelt, amire szükségünk van jó közérzetünk és egészségünk megőrzéséhez.

Gondolkodtál már azon, mi mindenre jó a szűrt víz? Elsősorban megisszuk, de főzéshez is érdemes használni, mert sokkal finomabb, harmonikusabb ízű lesz az étel, a kávé a tea, vagy akár a koktélok is, ha jó minőségű vízzel készítjük őket. Egy felmérés szerint az emberek szívesebben adnak szűrt vizet a háziállataiknak, sőt még a növények locsolásához is szűrt vizet használnak. Ezen kívül a háztartási gépekbe is célszerű szűrt vizet önteni, mert a lerakódó vízkő kárt tehet bennük és esztétikailag is zavaró, ha a vízforraló ablakán végigfut a vízkő csík.

Electrolux AquaSense vízszűrős kancsó

Egy másik, vitathatatlan előnye, hogy sokkal kisebb a környezetterhelése, mint a műanyag palackoknak. A palackozott víz előállítása a 2000-szer több energiát igényel, mint a csapvízé. De ennél is nagyobb probléma, hogy a vizes palackok 69 százaléka nem a szelektív gyűjtőkbe, hanem a szemétbe kerül.

Kézenfekvőnek tűnik a megoldás, igyunk és használjunk szűrt csapvizet. Az Electrolux AquaSenseTM vízszűrő kancsóiban a 4 fázisú szűrő, mindössze 2 perc alatt kiszűr minden olyan anyagot (karbonátokat, klórt, szerves szennyeződéseket stb.) 1 liter csapvízből, melyek miatt esetleg eddig nem akartuk meginni. Ez legalább kétszer gyorsabb, mint bármelyik prémium vízszűrő.

Electrolux AquaSense vízszűrős kancsó átlátszó

A fehér és kék színű, elegáns Electrolux kancsók jól mutatnak a konyhákban is, de ergonomikus kialakításuk miatt hűtőajtókban is kényelmesen elférnek. Az AquaSenseTM kancsót mosogatógépben tisztíthatjuk, így biztos, hogy mindig higiénikusan tiszta lesz a készülék. Egy szűrő 150 liter víz tisztítására képes, ha rendszeresen használjuk, 30 naponta érdemes cserélni. Erre, a kancsó tetején lévő LED-kijelző időben figyelmeztet is minket, ezért nem kell fejben tartanunk. A kék és fehér színű Electrolux AquaSense™ vízszűrő kancsó 5 990Ft javasolt fogyasztói áron megvásárolható a szaküzletekben.

Electrolux AquaSense vízszűrős kancsó kék