Kompakt, kompaktabb, Cafissimo Compact

Kompakt púder, kompakt fényképezőgép, kompakt mosógép. Hasznos eszközök, hiszen méretük miatt praktikusak, nem foglalnak sok helyet, bárhová magunkkal vihetjük, és mindemellett mindent tudnak, amit a nagyobb társaik. Ez jellemzi a Tchibo legújabb kapszulás rendszerű kávéfőzőjét is.

A Tchibo legújabb kapszulás kávégépe a megszokott magas minőséget nyújtja, így méltó helyet foglal el a nagyobb és kisebb testvér között. A formás Cafissimo Compact géppel zökkenőmentesen készíthetsz kávét akkor is, ha barátaid együtt érkeznek meg hozzád. A levehető, 1,2 literes víztartály segítségével akár nyolc vendégnek is elkészítheted a gőzölgő caffé cremat, de a három nyomásfokozatnak köszönhetően ízletes eszpresszót vagy filteres kávét is kínálhatsz.

Mivel programozható a vízmennyiség, olyan erősségű italt állíthatsz elő, amilyet szeretnél. A készüléken található kapszulagyűjtő tartálynak köszönhetően nem kell egyenként kiüríteni a kapszulatartót, így még gyorsabban és kényelmesebben készítheted el a tökéletes kávét. 

Tchibo Cafissimo Compact kapszulás kávéfőző

A piros, fekete és fehér színben kapható kompakt masina modern kialakításának köszönhetően minden konyhában tökéletesen mutat, a lekerekített formája és kis mérete miatt pedig nem foglal nagy helyet. Az egymás alatt elhelyezkedő gombok még könnyebb használatot tesznek lehetővé, segítségükkel egy pillanat alatt kiválaszthatod a kívánt mennyiséget.

A kávéfőzőhöz 10 különféle ízben kaphatók kapszulák, amelyek pontosan egy csésze ízletes kávéhoz való kávémennyiséget tartalmaznak. Az aromazárt kapszulákban a kiváló minőségű, 100 % Tchibo Arabica kávé friss marad, és megőrzi aromáját, így mindig tökéletes italt készíthetsz belőle.

Videó:

Az új Cafissimo Compact kávégépek, 23 990 forintos fogyasztói áron, 2013. márciustól kaphatók a Tchibo üzletekben és a webáruházban.