Mostantól nálunk is kaphatók az egészségesebb fogások elkészítésére alkalmas készülékek Kompakt, Családi és Vendégváró típusai, amelyeket akár a nyaralásra is magunkkal vihetünk. A zsírtartalmat jelentősen csökkentő Russell Hobbs grillek már több mint tíz éve nagy népszerűségnek örvendenek az Egyesült Államokban és Angliában. Miért ne lehetne a nagyszerű kerti együttlét tökéletesen egészséges is?

Egészséges grillezés 42%-kal kevesebb zsírral, fele annyi idő alatt

Ki ne akarna gyorsabban és egészségesebben főzni? A költői kérdésre a Russell Hobbs grillek kézzelfogható választ adnak. Az akár 42%-al kevesebb zsírtartalmat egy egyszerű, ugyanakkor egyedülálló újítással érik el. Az alsó és felső sütőlemezek enyhén összenyomják a készülő ételt, ezzel zsírt préselnek ki belőle, a grillsütő lemezeinek ferde szöge pedig lehetővé teszi, hogy a fölösleges zsír kicsöpögjön. Ráadásul a tapadásmentes bevonattal készült lemezeket sem kell plusz zsiradékkal megkenni.

A mai világban a gyorsaság sem utolsó szempont, a dupla sütőlemezekkel fele annyi idő alatt készül el az étel és az ízek is gazdagabbak maradnak.

Grillezés három méretben

A grillezés népszerűsége a sokoldalúságában rejlik, az egyszerű pirítóson, melegszendvicsen keresztül a különböző húsok, hamburgerek, kolbászok sütésén át a zöldségekig terjed a skála. A grillsütőben készülhet gyors családi vacsora, de egy nyári partin is jó szolgálatot tehet, ha egyszerűen akarunk több embert jóllakatni. Praktikus konyhai kiegészítő, de akár nyaralásra is magunkkal vihetjük. A Russell Hobbs a fogyasztói igényeknek megfelelően három méretben kínálja a zsírcsökkentő grilleket.

A Kompakt asztali készülékkel egyszerre három adag étel készíthető. Ideális választás kis konyhával rendelkező pároknak és egyedülállóknak, kollégista vagy albérletben élő diákoknak.

Kompakt grillsütő

A Családi változatban egyszerre öt adag sülhet. A ferde dőlésszög opcionálisan egyenesre állítható, ezzel a családi vacsorák kedvenceit: melegszendvicseket és paniniket készíthetünk vele pár perc alatt egészségesebben.

Russell Hobbs grillsütő családi asztali

Vendégváró Grill & Grillező lap a legnagyobb készülék, egyszerre tíz fogás készíthető vele, négy a grillben, hat a nyitott sütő felületen, de akár különböző hőmérsékleten. Gyors, látványos és egyszerű formája ez a sütésnek, ha több embert látunk vendégül.

Vendegváró grillsütő

A Russell Hobbs grillek előnyei:

Kontakt grillezés – a rugalmas csuklópánttal rögzített alsó és felső sütőlemez szorosan tartja a különböző vastagságú ételeket, legyen az egy szelet hús vagy egy vékony bacon.

Tapadásmentes bevonat, amit nem kell zsiradékkal megkenni.

Csepegtető tálca, amelyben a fölösleges zsír egyszerűen fölfogható és eltávolítható.

Állítható dőlésszög, amely a grillezés mellett egyenes állásban melegszendvics-készítésre is alkalmassá teszi a grillsütőt (csak a Kompakt és Családi változatoknál)

Helytakarékos tárolás, ami a kisebb konyhákban és utazáshoz is praktikus.

 Russell Hobbs grillsütő