Fogyasztói viselkedés-kutatásokra alapozta a Russell Hobbs azokat az – utólag magától értetődőnek tűnő – újításokat, amelyekkel igazán praktikussá, felhasználóbaráttá és nem utolsó sorban idő-, víz- és energiatakarékossá tették az Easy reggeliző termékcsaládot, amelyhez vízforraló, kenyérpirító és kávéfőző tartozik.

Miért forralnál több vizet, mint amennyire szükséged van?
A Russell Hobbs kutatásából kiderült, hogy a fogyasztók általában találomra, és így aztán rendszeresen több vizet forralnak, mint amennyire valójában szükségük van. Ez pedig víz- és energiapocsékolást jelent. Erre kínál igen egyszerű megoldást az Easy vízforraló a csészényi gyorsforraló funkcióval, illetve a pontos mérést lehetővé tevő mérőpoharával. Általában mindenki nagyon gyorsan szeretne hozzájutni a reggeli teájához, ezért a készülék gyorsforralással alig egy perc alatt felforral egy csésze vizet. Ugyanakkor a felmérés arra is rámutatott, hogy a fogyasztók fele főzéshez, sőt takarításhoz is gyakran használja a vízforralót. A receptek és a mennyiségek pontos követéséhez ad támpontot a kivehető és elmosható mérőpohár, amely háromféle skálabeosztással (csésze, uncia, ml) könnyíti meg a precíz mérést. Könnyen belátható, hogy ha pont annyi forró vizet állítunk elő, amennyire szükségünk van, ez időben, energiában megtakarításhoz vezet és a fölösleges forró víz sem landol a lefolyóban.

Russell Hobbs Easy vízforraló

Russell Hobbs Easy vízforraló

Russell Hobbs Easy vízforraló

Russell Hobbs Easy vízforraló

Ki szereti a kihűlt pirítóst?
Általában senki, a megkérdezettek 95%-a biztosan nem. A fogyasztók 88%-a mondta azt, hogy jó lenne, ha az elkészült pirítósa tovább maradna meleg. Ezért – a látványnak sem utolsó – Easy kenyérpirítót melegen tartó rekeszekkel szerelték fel, amelyeknek levehető rekeszajtaja a könnyű kezelhetőséget és tisztítást is lehetővé teszi. A helytakarékos, keskeny kivitelű készülék egy hosszú vagy két normál szelet kenyér pirítására alkalmas egyszerre. A pirítósok kiemelését az extra kiemelés funkció könnyíti meg, elkerülve a bosszúságot és az esetleges sérüléseket. A kenyérpirító letisztult, keskeny fekete dizájnja az opálosan átlátszó melegen tartó rekeszekkel nem csak praktikus, helytakarékos, de kifejezetten egyedi megjelenésű darabja lehet a konyhának.  

Russell Hobbs kenyérpirító Easy melegen tartó funkció

Russell Hobbs kenyérpirító Easy melegen tartó funkció

Russell Hobbs kenyérpirító Easy melegen tartó funkció

Russell Hobbs kenyérpirító Easy melegen tartó funkció

Túl erős lett a kávé vagy túl gyenge?
Az Easy kávéfőzővel ez nem fordulhat elő, pontosan olyan feketét főz, amilyet szeretnénk.
Egyedi víztartálya ugyanis automatikusan annyi vizet használ, amennyit a két- vagy négycsészés, illetve teli kancsós opciók közül megadunk. A fogyasztók 79%-a elismerte, hogy többnyire azért okoz csalódást az elkészült fekete, mert találomra teszik a darált kávét a készülékükbe. 81% pedig nem szeret egyszerre egy egész kancsónyi kávét lefőzni, inkább a kisebb mennyiségeket részesíti előnyben, mert a kávé melegítve nem az igazi. A pontos kávéadagolást ezért a mérőkanálon kívül az Easy kávéfőzőhöz készült, kétféle méretű papírfilter tartó is segíti, külön egy kisebb szolgál a kétcsészényi adag lefőzéséhez. Három egyszerű lépéssel, a filterrel, az adagoló kanál használatával és a kívánt adag kiválasztásával biztosan azt a mennyiséget és ízt kapjuk, amit szeretnénk. A vízforralóhoz és a kenyérpirítóhoz hasonlóan a kávéfőző is elegáns, letisztult fekete megjelenését az üvegkancsó teszi még kecsesebbé.

Russell Hobbs Easy Easy kávéfőző

Russell Hobbs Easy Easy kávéfőző

Russell Hobbs Easy Easy kávéfőző