Bár a lapfüggöny formavilága modern, letisztult, változatosságával, színeivel, képes melegséget vinni a mai modern enteriőrökbe.

Mi a különbség a lapfüggöny és a szalagfüggöny között?

Sokaknak a hagyományos, általában irodában használt szalagfüggöny jut eszébe a lapfüggöny szó hallatán, de erről szó sincs. A lapfüggöny, más néven panelfüggöny, abban különbözik a szalagfüggönytől, hogy nem keskeny csíkokból, hanem szélesebb textíliákból készül, mozgatásuk is különböző. A panelek változó szélességűek lehetnek, anyaguk, színük, bátran variálható.

A textilpanelek olyan fényáteresztő és sötétítő anyagokból készülnek, amelyeket egymás mögé helyezett szerkezetekre rögzítenek, így a lapfüggöny is ellátja az összes hagyományos függöny funkciót is. A lapfüggöny paneljei tépőzárral rögzíthetőek a szerkezetre, amelyeket oldalirányban lehet egymás mögé tolni az üvegfelület előtt. A textil kifeszítve lóg a nyílászáró előtt, alul pedig egy súly húzza le és merevíti a függönyanyagot.

Miért és kiknek ajánljuk a lapfüggönyt?

A lapfüggöny nemcsak esztétikus, de rendkívül praktikus is. Akár térelválasztóként is funkcionálhat. Ezt a függönyözési megoldást modern és minimál stílusú otthonokba ajánljuk, nagyon mutatós. Szakít a hagyományos függöny megoldásokkal, izgalmas tereket hozva ezzel létre.

Miért praktikus?

A lapfüggöny nem a megszokott csúszkákkal, kampókkal van rögzítve, hanem egy erős tépőzárral. Rendkívül egyszerű a kezelésük. Mosásnál csak le kell fejteni a szerkezetre rögzített tépőzárról, a súlyt ki kell csúsztatni a függönylap aljából, és máris mehet a mosógépbe!

Alda Függöny és lakástextil

Lakberendezéssel és függönytervezéssel kapcsolatos kérdéseit elküldheti
info@aldafuggony.hu e-mail címünkre, melyre hamarosan válaszolunk.

1139 Budapest,  Üteg u. 17/b.

Nyitva tartás : H-P: 10.00 – 18.00, . Sz : 09.00 – 13.00

Telefon: +36 30 8709620

www.aldafuggony.hu