Az első ebédlőnk igen letisztult megjelenése eleganciával ruházza fel minden egyes étkezésünket. A fehérre lakozott régi ajtók fokozzák azt a kifinomult polgári érzést, amely e szoba nagysága nyújt. A modern asztalok mégsem felejtetik el velünk, hogy melyik korban élünk. E mellé az időbeli kontraszt mellé a falra akasztott képekkel törjük meg a fehér szín egyhangúságát. 

Színminták lakberendezéshezModern polgári étkező

A következő étkező helyiségünk tömörfa asztala és bútorhuzatos székei a modern lakberendezés dinamikus darabjai. A barna és a matt fekete színek dominanciáját nem korlátozza az ablakon át bejövő fény, mely egyúttal kellő világosságot is biztosít a konyhában.

Színminták lakberendezéshez

Konyha hatalmas ablakkal

Utolsó étkezőnk trendi olaszos enteriőrbe repít az ívesen hajló állólámpájával és színvilágával. A fehér falakhoz kitűnő kontrasztot nyújt a sötét padló és a fekete asztal.

Színminták lakberendezéshez

Modern olasz étkező világosszürke székekkel

Az első konyhánk nagyvonalúságát a terebélyes és a mennyezetig érő a fehér fehér minimál bútorok adják. Az elszórtan megjelenő vízszintes fekete szegélyek és polcok tovább nyújtják az egyébként sem keskeny frontokat.

Színminták lakberendezéshez

Minimalista olasz konyhabútor

Második, minimalista konyhánk színtiszta funkcionalizmus a benne lévő tárgyak szögletesek, nem tartalmaznak gömbölyded formákat, és színsémája a földszínekből, természetes anyagok színeiből épül fel. A falakon és bútorokon egyaránt megjelennek sötétebb és világosabb, de általában hideg tónusok. Fém, króm, fa, fekete, fehér, szürke, ezüst. Abszolút harmónia.

Színminták lakberendezéshezBarna és fehér minimál konyhabútor

Az itt látható konyha egy nagyon jó példa a modern-minimalista trendekre, ahol szuper minőségi bútorok szürkés, sötétbarnás és fekete árnyalatokba burkolóznak, de megjelenik egy markáns narancs, vagy vörös színfolt ami szinte kapcsolóként indítja meg a látványt.

Színminták lakberendezéshez

Minimalist kitchen furniture