Egyedi megoldások, újszerű struktúrák a falakon – és mindezt saját kezűleg.

A Platinum Decor termékcsalád koncepciója egyedülálló: a hagyományos fali burkolatok – homokkő vagy terméskő, tégla, márvány, bársonyos tapéta, fapanel vagy fémes hatású csempe – helyett inspiratív, költséghatékony dekorációs alternatívát kínál, a lakás bármely falára, akár vizesblokkokba és kültéri falakra, felületekre is.

Modern nappali strukturált festett fallal

Képzeld el, hogy márványhatású vagy mediterrán vakolatot varázsolsz a nappalidba, hogy ezüst színben csilloghat a fürdőszobád, és a dolgozód fala úgy nézhet ki, mintha fakéreggel lenne beborítva. Olyan egyedi stílusban alakíthatod ki teraszod vertikális felületeit, amelyeknek csak a képzeleted szabhat határt. A Platinum Decor festékcsalád alkalmazásával mindezek elkészíthetők – a kísérletezés lehetősége adott.

Mediterrán, barokk, rusztikus, fémes, minimál és high-tech. Ezek a jól ismert jelzők gyakran lakberendezési stílusokat is jelölnek – de mostantól nemcsak otthonunk egészének hangulatát, hanem egy-egy helyiségének vagy falfelületének karakterét is meghatározhatják. A Poli-Farbe mérföldkőhöz érkezett: a magyar festékgyártó szakemberei olyan innovatív dekoranyagokat és technikákat fejlesztettek ki, amelyek forradalmasítják a lakásdekoráció irányzatait. Így a Platinum Decor termékeinek használatával olyan struktúrák valósíthatók meg, amelyek eddig ismeretlenek voltak a falfelület-kezelésben. Az új kollekció a legkorszerűbb alapanyagok alkalmazásával ötvözi a sokszínűséget és a kreativitást.

A Platinum Decor termékcsalád főként azokat hívja egy közös felfedezésre, akik egyedi utakat keresnek a belsőépítészet, a lakberendezés és az otthonszépítés területén, kedvelik az innovatív megoldásokat, nyitottak az újra, valamint költséghatékony megoldásokban szeretnék kiteljesíteni ötletes elképzeléseiket.
A rendhagyó felületek egyénileg is elkészíthetők, nem igényelnek szaktudást. A Poli-Farbe a különböző effektek otthoni kialakítását videókkal és fázisfotó-sorozatokkal segíti: www.platinumdecor.hu.

A mediterrán stílus a Tiéd?
Hazánkban is igen kedvelt a mediterrán stílus: a meleg színek, jellegzetesen a vöröses, narancsos, barnás, zöldes árnyalatok használata otthonos, komfortos, melegséget árasztó hatást kölcsönöznek. Ezek a színek jellemzően a természetben megtalálható – kő, terméskő, fa, gyümölcsök színei. A Platinum Decor antikkő glettel, illetve a színezett fallazúrral a "maszatolt fal" és a napfényes mediterrán vidékek páratlan atmoszférája teremthető meg.

Mediterrán falfestés és maszatolt fal kandalló dekoráció

Oszlopok festése és dekorálása

Vagy inkább jöjjön egy igazi vidéki stílus?
Egy-egy rusztikus felület könnyed, laza, kissé bohém karaktert adhat az otthonoknak, amely hangulatában barátságos és vendégszerető. A kopottas, kissé kapart felület és a többrétegű hatás könnyedén elérhető a Platinum Decor meszes vakolattal, amely a puritán életérzést ülteti át a privát terekbe.

Plasztikus és rusztikus felületek kialakítása és festése

A minimál stílus sem kivétel
Erre az irányzatra leginkább a fekete, a fehér, a földszínek és fémes színek kombinálása a jellemző, alkalmanként élénk színű dekorelemekkel kiegészítve. Az összhatás visszafogott, mégis elegáns megjelenést sugároz. A bútorok vonalvezetése szögletes és éles, határozott stílusjegyeket követ. E letisztult szemlélet jegyében, a kevesebb több elvén egy-egy meghatározott falrészt javasolt kiemelni. A stílusos lakberendezési elemek egy domináns falfelülettel kellőképp hangsúlyossá és szoborszerűvé tehetők.

Vakolt festett és glettelt fal minimál stílusban

Jöhet a high-tech stílus?
Lágy színek és kemény anyagok – fém, üveg, acél – használata jellemzi ezt a stílust. Számos esetben futurisztikus bútorok és kiegészítők teszik még markánsabbá, ugyanakkor egyedivé is a high-tech lakást. A Platinum Decor metáleffekt festékekkel és színezett viasz alkalmazásával otthon is könnyedén megteremthető ez a hangulat.

Ezüstös színű fémhatású falfesték ötlet

Egyszerűen legyen csak természetes hatású?
Az otthonszépítésben egyre népszerűbb a naturális anyagok– fa, kő, terméskő – használata. A Platinum Decor meszes vakolat segítségével élethűen kivitelezhető a terméskő-, tégla- vagy akár a fakéreghatás – beltéren és kültéren egyaránt. A Platinum Decor kőlazúrral a bútorokhoz és az alap falszínhez igazítva egyedi ízlésünk szerint színezhetjük a természetet megidéző falakat.

Természetes taupe színű festék szétkent felülettel

A Platinum Decor termékcsalád jól kombinálható a Platinum színes beltéri falfestékek számos színben elérhető falfestékeivel. A Platinum falfestékek előnyei, hogy elegendő egy rétegben felvinni őket, csepegésmentesek, extra nagy a fedőképességük – mellyel a takarításra fordított idő is lényegesen rövidül, valamint hozzáadott formaldehidet sem tartalmaznak. A lakás bármely pontján tartós és matt felületeket érhetünk el velük.

A Poli-Farbe hazánk meghatározó festék- és vakolatgyártója, termékeit évről évre minőségi és innovációs díjak ismerik el. A bócsai székhelyű vállalat 22 esztendeje tevékenykedik, 100%-ban magyar tulajdon. Több, mint 200 embernek biztosít munkahelyet. A Poli-Farbe a Magyar Olimpiai Bizottság aranyfokozatú támogatója. Az elmúlt években több jótékonysági programot szervezett, melynek keretén belül iskolák, óvodák, kórházak, templomok újultak meg. Emellett főtámogatója az Újrafestett valóság – Rendhagyó kiállítás a sokszínűség jegyében c. esélyegyenlőségi tárlatnak.


Bővebb információk a termékekről:

www.polifarbe.hu