Hatalmas, ragyogó képminőségű és okos: Magyarországra is megérkezik a Samsung Smart TV kínálatának 75 hüvelykes zászlóshajója, az ES9000

A Samsung a 60 hüvelyk és annál nagyobb képátlójú modellek iránti egyre növekvő vásárlói igényre válaszul alkotta meg a 75 hüvelykes, luxus dizájnt képviselő ES9000 csúcskészüléket, amelynek kerete elképesztően vékony, mindössze 7,9 mm. Az ES9000 természetesen rendelkezik az olyan prémium tulajdonságokkal, mint a mozgásérzékelés és hangvezérlés: így a felhasználók egy egyszerű angol nyelvű köszönéssel – Hi TV, power on! – is bekapcsolhatják a készüléket, a funkciók között pedig szóbeli utasításokkal és kézmozdulatokkal is válogathatnak. A készülék vezérelhető billentyűzetről, egér segítségével, érintős távirányítóról, hagyományos távirányítóról, vagy akár telefonról és táblagépről is.

Samsung ES9000 Led smart tv

A Samsung ES9000 Smart LED TV-t az új Sound Share funkcióval is ellátták, így a tévé automatikusan kapcsolódik a 6-os és 7-es sorozatú Samsung audió dokkolókhoz. A csúcsmodell 1GHz-es kétmagos processzorral rendelkezik, így felgyorsul a különböző feladatok, alkalmazások párhuzamos kezelése, futtatása. A készüléket 800Hz-es CMR-mel és speciális kamerával is ellátták. A Samsung ES9000 páratlanul élethű képminőséget, magával ragadó vizuális élményt nyújt mind két-, mind háromdimenziós tartalmak esetén. Az olyan innovációs megoldásoknak köszönhetően, mint a Micro Dimming Ultimate, a fényerő 60 százalékkal javult az ES8000 sorozathoz képest, míg a Precision Black technológia a fekete színmélység és a képélesség 30 százalékos javulását eredményezi.

Samsung ES9000 Led smart tv

A Samsung Smart TV kínálatának zászlóshajója 2012. szeptember végétől már Magyarországon is kapható.