Kávézás vagy borozás céljából, a semmittevés érdekében, esetleg reggelihez, ebédhez vagy vacsorához. A terasz nyújtotta élmény minden pillanatban élvezhető. Ám, igazi pihentető érzést, kellemes kikapcsolódást csak a kényelmes bútorok teszik lehetővé. Az Impala Kft. új, már webáruházból is rendelhető kültéri, vagy terasz bútoraiból válogattunk, amiket otthonra és vendéglátóegységek számára is bátran ajánlunk.

Impala kerti bútor

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a vásárlásnál?

Minőség: A teraszra kitett bútorok ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, így okosabb választás, ha vásárláskor a szintetikus rattan, vagy fém és teak-fa kombinációjú termékek közül választani, amelyek vízlepergetőek és UV-szűrősek, tehát nem fakulnak meg annyira az évek alatt. Nagyon fontos, hogy a különböző gyártók és forgalmazók termékeit összehasonlítsuk vásárlás előtt, mert a kinézetben nagyon hasonlóak minőségben nagyon eltérhetnek egymástól. A műanyag szállal font ülőbútoroknál például jobb használhatóságot és tartósságot biztosít a kívülről nem is látható belső feszítő fémhuzalos erősítés. A csővázas termékek kategóriájában pedig jelentős eltérések mutatkozhatnak a fém alkatrészek vastagságában és az összeillesztés módjában (hegesztett vagy szegecselt).

Trend: Ebben az évben a zöld összes árnyalata és a mandarin színe a divat, ám a legfontosabb, ha mindig az összhangra törekszünk, és olyan kiegészítőket választunk, amiket le lehet cserélni, ha esetleg az évek folyamán megunjuk őket. A legtöbb kültéri párnahuzat vízlepergető anyaggal van bevonva, amit könnyen le lehet törölni és gépben is mosható. Az elegánsabb klubok és a trendi, fiatalok által látogatott vendéglők esetében, pedig még mindig divat a retro (műanyagok, átlátszó, színes plexik).

Fonott kerti bútor

Kényelem: Az egyik legfontosabb vendégmarasztaló szempont, például a nyári gardenparty-s grillezések közben, a kényelem. Vásárlás előtt próbáljuk ki a terméket, hogy meggyőződjünk, kényelmes-e a bútor számunkra. Főleg arra figyeljünk, hogy ülés közben a derekunk és karunk kényelmesen helyezkedjen el! Ergonómiai kérdésekben ne restelljük kikérni szakember tanácsát, így a legoptimálisabb és hosszú távú kényelmet biztosító lehet a választásunk. Legfontosabb szempontok a választás esetén: testméret, testsúly, használat rendszeressége, helytakarékosság, egymásba rakhatóság és a tisztíthatóság együttes szempontjai.

Garancia: Gyártótól függően 1 vagy 2 év az átlagos garancia. Ilyenkor a minőség játszik fontos szerepet, ugyanis a standard használat általi kopás később jelentkezik. Kérdezzük meg, hogy milyen korrekciókat tud vállalni a cég, akitől vásárolunk, vagy alkatrészeket esetleg csere szövetet hol lehet vásárolni.

Kültéri étkező

Az Impala Bútorkereskedő Kft. – a Székkirály kollégái a fenti szempontokat követve, rendelnek és forgalmaznak kerti bútorokat is. A Reitter Ferenc utca 8/B. alatt található áruházban az eladók nemcsak segítenek a megfelelő terasz bútor kiválasztásánál, hanem praktikus tanácsokat adnak a bútorok tisztításához és kezeléséhez is. Most érkezett új kültéri garnitúráik magas minőségi színvonalat képviselnek és az áruk messze a legolcsóbb a hasonló termékek között. Érdemes betérni hozzájuk, mert termékeik a legmodernebb tervezést és kivitelezést követik, munkatársaik pedig, több évtizedes gyártó- és bútor forgalmazói tapasztalattal rendelkeznek, így bármilyen kérdést megválaszolnak, és bármilyen kérésre megtalálják a megoldást.

Lounge teraszbútor

www.impala.hu

www.szekplaza.hu