Az étkező berendezést még a legkisebb lakások esetében is legalább négy székkel képzeljük el. Akadnak esetek, amikor csak két szék van napi használatban, és vendégek érkezésekor még két –más helyiségben használt, vagy összecsukott állapotú – szék állítható be a közös étkezésekhez.

Kerek étkezőasztal

Persze, aki azért egy kicsit is érzékenyebb az esztétikumra és a dizájnra, keresi azokat a lehetőségeket, ahol a legkevesebb kompromisszumot kell kötni. Például, hogy egyszerre foglaljon el kis helyet az étkező és legyen látványos, modern megjelenésű. 

Helytakarékos étkező

A butorkereskedes.hu webshopjában található a Bevan és a Bevis étkezőgarnitúra szett. Megjelenésük nem mindennapi, ugyanis a székek háttámlái teljesen lekövetik az étkezőasztal lapjának ívét, így azokat az étkezés befejeztével teljesen az asztallaphoz lehet tolni mind a négy irányból. Asztallap szempontjából választhatunk teljesen kör alakút, vagy erősen lekerekített négyzetes formát.

Az étkezőgarnitúra már önmagában is egy nem mindennapi látványelemmé válhat. Akkor is, ha az étkező a nappalival közös helyiségben kap helyet. Használható kényelmes kávézóasztalként, de egy négyszemélyes kártyapartihoz vagy társasjátékozáshoz is tökéletes alapot ad.

Bútorkereskedés webshop Lakberinfo

Az összeállítások között találunk többféle monokróm kombinációt, de lehetőségünk van egy színes összeállítás beszerzésére is fehér asztallappal. Jó választás lehet átmeneti albérletekbe, diákok által kivett lakásokba, ahol szeretnék száműzni az unalmas bútorformákat.

Színes étkezőszék

Szétnézve az aktuálisan elérhető négyszemélyes garnitúrák piacán a Bevan és Bevis szettek kifejezetten jó árkategóriában szerezhetők be. A csomagok lapra szerelten érkeznek meg a rendelési címre. Nézd át a butorkereskedes.hu webshopját és válaszd ki, az egyéniségedhez legjobban illő változatot! 

Ha pedig valaki másfajta étkezőgarnitúrát keres, arra is van lehetőség a mindig változó kínálat miatt. Kattints ide a böngészés indításához! Aki más típusú étkezőszetteket keres, azoknak javasoljuk az Impala Bútorkereskedő Kft. komolyabb áruházi kínálatát. Keresse az áruházban vagy annak webshopjában!