Vásárlási tanácsok kinyitható, mindennapos alváshoz is használható kanapékhoz a Kanapékirálytól:

Egy mindennapos alvásra alkalmas kanapéval, mely alap esetben 2 személyes, a helyiség éjjel a hálószoba szerepét tölti be, napközben pedig ideális nappali bútor. A kettőt csupán egy mozdulat választja el egymástól: a kanapé ággyá alakítása illetve visszarendezése eredeti formájába. Igen, de milyen kanapéágyat érdemes választani? Nem árt, ha van benne ágyneműtartó, hiszen egy külön ágyneműs tároló csak újabb helyet foglalna a szobában, a szekrényben pedig másnak is kell a hely.

Modern kinyitható kanapé a KanapékirálytólFontos, hogy a kanapé kinyitása és összecsukása ne legyen túlságosan megerőltető és bonyolult: ha az ember fáradt este, az utolsó dolog, amire vágyik, hogy még az ágy kinyitása is komoly erőfeszítéseket igényeljen. Ilyen szempontból a billenthető háttámlával rendelkező kanapé beszerzése ajánlott, melynél a kényelmes hátradőlést napközben a nagyméretű párnák biztosítják. A háttámla lebillentése és az ülőfelület előrehúzása könnyen megoldható.

Ha a hátunk gyakran fáj, érdemes gerincvédő zónás keményebb fekvőfelülettel rendelkező kanapét vennünk mindennapos alvásra. Biztosítja az egészséges alvást, de a különbséget kívülről nem látni, hiszen a gerincvédő zónát a megerősített bonellrugózatban helyezik el. A megerősített rugózat az igazi franciaágy kényelmét is biztosítja.

A bonellrugós fekvőfelület lényege, hogy több száz, különálló rugóstagot fűznek egymásba. Kialakítása miatt a bonellrugós rendszer akadályozza, hogy az egymás mellett levő rugóstagok súrlódjanak. Egyetlen hátránya, hogy nagyobb testsúlyúak számára nem ideális. Remek választás mindennapos alváshoz a relax zónás kanapé is. Annyiban különbözik a többitől, hogy a jobb alátámasztás érdekében fekvőfelületében a bonellrugósorok között szivacs található, mely egyébként a rugósorok élettartamát is növeli.

Fontos, hogy egy mindennapos alvásra használatos kanapéhoz ne válasszunk textilbőr szövetet. Ha megágyazunk, könnyebben elmozdul, rajta a lepedő, elektrosztatikusan feltöltődhet. Emellett télen nem biztosít elég meleg ülőhelyet, nyáron pedig valósággal hozzátapadunk. Ha a karpárnára, karfára nincs szükségünk, a mindennapos alvásra alkalmas kanapék többségét anélkül is megvásárolhatjuk. Mindegy, hogy konzervatív az ízlésünk, vagy modern. Az üde színvilággal és élénk mintákkal hívogató, fiatalos kanapéágyak mellett a hagyományos megjelenésűekből is van választék bőven.

Tekintse meg a Kanapékirály kinyitható kanapéit mindennapos alváshoz!

Modern kinyitható kanapé világos huzattal

Barna textilbőr és szövet kombináció kanapén

Könnyen kinyitható kanapé mindennapos alvásra

Natúr színű kanapé kényelmes alváshoz

Trendi kinyitható kanapéágy

Kanapékirály logo

Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház

A Kanapékirály bútorait 38 napig kipróbálhatod, méghozzá saját otthonodban. Nem kell aggódnod, hogy rosszul választasz, hiszen a vásárlás után indoklás nélkül 38 napig bármikor meggondolhatod magad, mi pedig visszavesszük és visszafizetjük a bútor árát. 

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia