A folyton változó igényeket szem előtt tartva kínálatukat az új kihívásokhoz és divathoz igazították. Széles választékaikkal elősegítik minden konyha egyedi kialakítását. Cikkünkben is látni fogjuk, hogy a konyhabútorok megjelenése igen hasonló, de mégis más hatás érhető el, ha különböző elemekkel ötvözzük az alapkoncepciót.

Cesar Kora: lágy fehér bútorfrontjait selyem hatású laminált lapokból állítottak össze. Díszítő elemként szolgálnak az alumínium vagy krómozott keretek, fogantyúk. A szekrények és a fiókok különlegessége a push-pull rendszer. Egy nyomással illetve tolással záródnak, a becsapódást fékező elemek enyhítik. A konyha alapelemeit a gleccserfehér Corian márkájú felső és oldalpanelek szolgálják. A Clarion munkaasztalának  steril fehérségét a mustársárga színű polcok törik meg. Az Attiva rozsdamentes acélból készült páraelszívó hatékonyan csökkenti a főzés során keletkezett gőz mennyiségét.

Hasonló megjelenéssel rendelkezik a kőris szatén lakkozású, tengerész-kék polcokkal ötvözött konyha, melynek alapelemeit szintén a gleccserfehér színű, Corian panelekből felépülő konyhabútorok képzik. A fehérséget a Stelo márkanévvel fényjelzett kilincsek és fogantyúk fokozzák. Harmadik Kora konyhánk Synkroporo laminált ajtókkal mutatkoznak be. Különlegességük a szilfa és gyöngyház szürkére lakkozott elemek, melyeket fehér alumínium kihúzókkal díszítettek. A toló-húzórendszerrel működő fiókok mellett itt is megtalálható egy rozsdamentes acélból elkészült Cubia páraelszívó.

Cesar Kora sorozat

Cesar Kora cucine

Cesar Kora olasz konyhabútor

Cesar Kora olasz lakberendezés a konyhában

Cesar Kora konyhabútor inspirációk

Cesar Kalea sorozat

A Kalea konyhatípus a sötét és világos színek összhangjára épül. A konyakszínű, nyers tölgyajtókat a Lexi krómozott alumínium kilincsei díszítik. A toló-húzó mechanikával ellátott tárolóelemek és fiókok megkönnyítik a konyhában való praktikus tárolást. A Trilli nyitott polcaira dekorációs elemeket, vagy szükséges konyhai kisgépeket helyezhetünk el.

A Kalea második konyhatípusában a tölgyfa erezetű oldalpanelek és a lakozott fényes felületű elemek harmóniája mutatkozik meg. A meleg barna színt egy-egy krómozott felületű Trilli fogantyú és a Menhir páraelszívója töri meg. Hasonló felépítésű a Kalea harmadik konyhája, mely inkább a világosabb színeket részesíti előnyben. A fehér lakkozású, durva nyerstölgy mintázatú konyhabútorok mellett találunk egy világosbarna polcrendszert, melyre a mindennapos használati tárgyakat helyezhetjük el.  A plafonra felszerelt rozsdamentes acélból készült Ceiling páraelszívó a konyhatündérek álma. 

Cesar Kalea sötétbarna konyhabútor

Cesar Kalea barna és sárga konyhabútor

Cesar Kalea modern fehér és papaya színű konyhabútor

Cesar Kalea konyhabútor modern páraelszívóval

Cesar Kalea füstös tölgy színben

Cesar Kalea minimál konyhabútor

Cesar Lucrezia sorozat

A padlótól a mennyezetig kialakított szekrények ajtajai és oldallapjai tölgyfa erezetű mintával rendelkeznek, melyet egy gyöngyszürke lakkozású munkaasztallal kombináltak. A toló-húzó rendszerrel ellátott, hatalmas fiókok a minimál jegyében fogantyú nélkül jelenik meg, enyhe nyomásra nyílnak. A Cubica páraelszívói itt is tökéletesen illeszkednek a látványos kompozícióhoz.

Cesar Lucrezia szigetes konyhabútor

Cesar Lucrezia rozsdamentes acél bútorfrontokkal

Cesar Lucrezia tölgy és rozsdamentes acél megjelenésű bútor

Cesar Lucrezia minimál konyha

Cesar Luce sorozat

A Papaya, fényes lakkozású  üvegajtókat alumínium kerettel díszítették.  Az erős színhatást a fehér színű függőszekrények törik meg. Az ovális, rozsdamentes acélból készült, 18 cm vastag falú páraelszívó igazi különlegessége a konyhának. A széles színválasztékból még a fekete és a fehér konyha mutatkozik be.

Cesar Luce szuper minimál konyha

Cesar Luce fekete minimál konyhabútor

Cesar Luce papaya színű konyhabútor