A kiállítás 2016. március 4-5-6-án várja az érdeklődőket a Budapest Sportarénában.

Konyhakiállítás logo

Építkezés és lakberendezés? Kezdjük a konyhával!

A Konyhakiállításon egy helyen, egy időben hasonlíthatjuk össze a legtöbb hazai konyhabútoros cég kínálatát, és kérhetünk tőlük ajánlatot, ami felbecsülhetetlen előny, ha építkezést vagy nagy lakásfelújítást tervezünk az év során. A kiállításon ugyanakkor nemcsak konyhabútorok, hanem étkezők és teljes enteriőrök is lesznek, így akár lakásunk vagy házunk teljes belső kialakításra is találhatunk megoldásokat és professzionális partnereket.

Konyhakiallitás 2016

Okos és praktikus konyhai gépek

Idén olyan innovációkkal találkozhatunk a helyszínen, mint az okostelefonnal kommunikáló, arról irányítható készülékek vagy akár a külön okostelefonos alkalmazással rendelkező dekantáló. A legtöbb beépíthető és szabadon álló nagygépből vadonatúj kollekciót láthatunk a kiállításon, a kisgépeket pedig profi szakácsok fogják tesztelni. Kiegészítők terén is széles választékra számíthatunk az eseményen a késektől az edényeken át a világhírű Herendi porcelánig.

Konyhakiallitás 2016 Nyereményjáték

Sztárséfek és bloggerek

A konyhabútor és konyhagép premierek mellett igazi sztárparádé lesz a főzőbemutatók terén is. Bernáth József és több más szakácskönyv szerzője is fellép, és utána dedikál a helyszínen, akik mellett vendég műsorvezetőként Bereznay Tamás is feltűnik. Pataky Péter és Borbás Marcsi is tartanak bemutatót, megismerhetjük Görög Zita kedvenc limonádé receptjeit, és új receptekkel készül a Parfümséf is.

Konyhakiállítás 2016 Budapest Sportaréna

Szuper nyeremények

Érdemes előre regisztrálni a www.konyhakiallitas.hu oldalon, hogy konyhabútort vagy konyhai gépeket nyerhessünk, és naprakészek legyünk a helyszíni aktualitásokról, hiszen a kiállítás előtti hírlevelekben a konkrét termékújdonságokat, helyszíni programokat és a korlátozottan elérhető ingyenes tanácsadási lehetőségeket is beharangozzák.
 



Facebook logo

Nyereményjáték a Facebook rajongóinknak!

A Lakberinfo.hu és a Konyhakiállítás közös nyereményjátékot indít! Nyerd meg Te a Konyhakiállítás felajánlásával az 5 db páros belépőjegyet!

Mindössze 3 kérdésre kell válaszolnod és máris esélyes vagy a Nyereményre!

A nyeremény: 3 db páros belépőjegy!

Játék indításának ideje: 2016 - 02 - 22 -15 óra

Játék lezárásának ideje: 2016 - 02 - 27 - 15 óra

NYERTESEINK:

Páros belépőjegyet nyertek:

Császár Erzsébet
Kokas Annamária
Suszter Máté

Akik a Facebook posztot megosztották és szintén páros belépőjegyet nyertek:

Tábori Ferenc
Fogarasi Teréz

Mindenkint értesítünk e-mail-ben is!

A Belépőjegyeket a Papp László Budapest Sportaréna VIP pénztárában lehet átvenni és hivatkozni kell a Lakberinfo.hu Facebook nyereményjátékára.

Kellemes kikapcsolódást kíván a Lakberinfo.hu!

7. Konyhakiállítás - 2016. március 4-5-6.
Budapest Sportaréna

Konyhakiállítás 2016 Budapest Sportaréna promo

A Lakberinfo.hu Lakberendezési Magazin a Konyhakiállítás hivatalos Médiapartnere.