A részleg elindításával lehetőség nyílt Giorgio Armani számára, hogy megmutassa a világnak egyedi elképzeléseit a belső terek kialakításáról. Szerinte minden egyes szoba saját hangulattal rendelkezik, melyek elengedhetetlen feltétele az intimitás, a komfortosság, és a divat.  Az Armani Casa elsősorban az elegáns és high end luxus bútorokra és az érdekes kellékekre fókuszál. Minden bútordarabot és hozzávalót a nemes anyag és az ízléses, ornamentális, és jól megtervezett megvilágítás tesz egyedivé. Az utóbbi években konyhai és fürdőszobai megoldásokat is kínálnak a bútortervezők, ezáltal lehetőség nyílik az egész ház komplett berendezésére. Az Armani bútorokkal díszített szobák hangulatára a kényelem és a fényűzés jellemző.

Armani Casa kanapé

A márka különlegessége a felsejlő retro stílusjegyekkel ötvözött modern megjelenés, mely időtől független és eleganciával átitatott. A világos vonalak, az egyszerű formák, és az Armani márka által használt színkombinációk az elegáns Art Deco időszakra emlékeztetnek. A sötét színű fából készült bútorok egyenes vonalaihoz kitűnő kontrasztot biztosít a pompásan fehérlő vagy a krémszínű kárpitanyag. A szoba hangulatát legfőképp az egzotikus dísztárgyak és a rózsaszínű vagy sárgás megvilágítás határozza meg. Az Armani Casa gyűjteményében kínált bútordarabok kitűnően kombinálhatóak egymással.

A sikeres belsőépítészetük titka az, hogy nemcsak bútorokkal szolgálnak, hanem megfelelő dekorációs kellékeket is biztosítanak vevőik számára. Tudják, hogy az apró részletek mindig meghatározó szerepet töltenek be egy lakás díszítésében. Éppen ezért az Armani Casa katalógusában rengeteg érdekes megoldást találhatunk díszítő elemekre. Csak néhány példát említenénk a széles választékból: függeszték-, álló-, és asztali lámpák, evőeszközök, képkeretek, és sok más egyéb dekorációs kellék.

Armani Casa étkező

Luxus konyhabútor Armani Casa

Minimál olasz étkező

Armani Casa furniture

Armani Casa wardrobe

Armani Casa belsőépítészet

Modern luxus konyha és étkező bútor

Armani Casa hálószoba

Luxus olasz hálószoba krokodil minta

Luxus komód piros lámpával

Armani Casa art deco hatású fotellel

Armani Casa luxus art deco stílus

Modern Armani Casa hotelszoba

Armani Casa hálószoba nyers natúr színben

Modern Armani étkező állólámpákkal

Armani Casa nappali fehér kanapéval

Armani étkező bambusz dekorációval

Forgalmazza:

Spirithome Lakberendezési Galéria

 Cím: 1077 Budapest, Király utca 47.

(Nagymező utca és a Király utca sarka)

Tel.: +36 1 781 7939
+36 70 251 5152

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 11-19 óráig és szombaton 11-16 óráig  

 www.spirithome.hu