A Kanapékirály márkanév mögött a „király” kifejezés több mindenre is utal. Talán az egyik legfontosabb, hogy széles választékukkal minden egyes kanapé iránt érdeklődőt meg tudnak szólítani. A webshopban található választékban található olcsóbb változatoktól kezdve a hagyományos formákon át beszerezhetünk modern és kortárs darabokat is, amik a mai modern lakberendezési stílusokhoz is tökéletesen beilleszthetők. Szintén királyi szolgáltatás az, hogy az otthonunkban tesztelhetjük a bútort, ami azoknak is nagy segítség, akik nem mernek elköteleződni egy bútor mellett, mondván, hogy próba nélkül nincs vásárlás. Sok modell kinyitható, vagy ágyneműtartós, ami szintén egy fontos szempont, ha többfunkciós bútort szeretnénk az otthonunkban. Ha a formába beleszerettünk, akkor már csak egy jó szín kell választanunk, ebben  pedig a széles szövetválaszték segít, amik strapabíróságukkal adnak további értékét leendő bútorunkhoz. A házhoz szállítás Magyarország területén teljesen ingyenes. 

A Kanapékirály aktuális kanapé választéka ide kattintva tekinthető meg. Mi most 5 modellt választottunk ki, ami modern stílusú otthonokba jó választás lehet, és talán kedvcsináló is, ha már itt az ideje a kanapécserének. 


1. CORBY háromszemélyes ággyá alakítható kanapé

A Corby egy magyar gyártású bútor amihez két év garancia jár. Kényelmes Lekerekített karfájú, ággyá alakítható modell. Stílusos ágyneműtartós kanapé hullámrugókkal, habszivaccsal bélelve. A kárpitja puha, kellemes tapintású plüss hatású, magas kopásállóságú bútorszövet. 

Corby kanapé

Corby kinyitható kanapé2. ILORIN ágyneműtartós kinyitható kanapé

Az Ilorin egyértelműen modern stílusú, ágyneműtartós kanapé amit néhány mozdulattal ággyá tudunk alakítani. Egy ilyen funkció mindig jól jön, ha éppen a vendégünk szeretne egy éjszakát tölteni nálunk. De bonellrugós kialakításának köszönhetően akár mindennapi alváshoz is használható. A kék, a zöld és a sárga színek nagyon jól állnak ennek a bútorformának. 

Ilorin kinyitható kanapé

Ilorin kinyitható kanapé szürke színben

3. JONAVA ágyneműtartós karfás kanapé

Vonzó formájával lazításra és kikapcsolódásra invitál ez a modern stílusú hullámrugós kanapé. Pasztelles vagy  karakteres színvilága könnyen alkalmazkodik a különböző lakberendezési trendekhez. Kiemelő mechanikájának köszönhetően egy 196x148 cm-es fekvőfelületet kínál, ami alatt ágyneműtartós részt találunk. Még több infó a Jonava kanapéról

Jovana kanapé sárga

Jovana ágyazható kanapé

4. VARESE ággyá nyitható kanapé

A Varese egy jellegzetesen Skandináv stílusú, tömörfa lábakkal szerelt, lekerekített karfás, elegáns ággyá nyitható, ágyneműtartós kanapé. Időtlen design, ami nem fog kimenni a divatból! Ülőfelülete és háttámlája is bonellrugókkal szerelt, így akár minden napos alvásra is használhatod. Ezt a modellt sárga színű NOR52 szövettel vásárolhatod meg. Verese kanapé5. SIENA táskarugós kanapéágy

A Siena egy 240 cm széles stílusos kanapé, mely nem csak kényelmes a mély ülésnek és a nagy párnáknak köszönhetően, de praktikus is. Könnyedén kétszemélyes ággyá alakítható, valamint ágyneműtartót is rejt, ami mindig egy extra tárolóelem a lakásban. Ülő-, és fekvőfelületében táskarugók és HR 35 szivacs található, ennek köszönhetően garantált a kényelmes pihenés és a nyugodt alvás. Többféle színben rendelheted, többféle bútorszövet típussal. 

Siena bordó kanapé

Siena bordó kanapé nagy párnákkalFedezd fel a Kanapékirály kanapéválasztékát, és élvezd a kényelmi szolgáltatásokat, hogy otthonosabb és szebb környezetben élhess! A webáruház ügyfélszolgálata készségesen áll az ügyfelek rendelkezésére felvetődő kérdésekkel esetén.

Kanapékirály logo

Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház

A Kanapékirály bútorait 38 napig kipróbálhatod, méghozzá saját otthonodban. Nem kell aggódnod, hogy rosszul választasz, hiszen a vásárlás után indoklás nélkül 38 napig bármikor meggondolhatod magad, mi pedig visszavesszük és visszafizetjük a bútor árát. 

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia