Ez a Budapest belvárosában található, kiváló adottságokkal  - nagy belmagassággal, gazdagon díszített, faragott profilú ajtókkal szerelt, veretes kilincsekkel és zsanérokkal - rendelkező lakás tulajdonosának igényei szerencsésen egyeztethetők voltak a tervezőben felvetődő elképzelésekkel.

Egy a múltban kiválóan eltalált tér esetén elsődleges szempont az értékek felismerése, lehetséges megtartása, – szükség esetén – restaurálás, a lakás léptékéhez való igazodás és a tervezett funkciók integrálása. A lakás magában hordozott egyfajta nemességet és eleganciát, amelyhez mai eszközökkel nyúlt Szén Molnár Tamás építész, belsőépítész is. Játékos kontrasztot hozott létre a régi és 21. századi stílusok egymás mellé állításával.

A konyha körüli savmart üveg falburkolat hátulról bronz lemezborítást kapott, így – mintegy megtörve az anyag ridegségét – látványos és elegáns dísze a helyiségnek. A különleges formájú, bőr borítású íróasztal finom kapcsolatot teremt a helyiségeket elválasztó, geometrikus mintákkal díszített ajtókkal és kereteikkel. Társtervező: Sáfrán Dóra

Exkluzív belvárosi iroda Szén Molnár Tamás

Hófehér iroda Szén Molnár Tamás

Cadden Studio referencia iroda berendezés

Konyha nagy belmagassághoz

Bőr borítású asztal Szén Molnár Tamás

Modern iroda belvárosi lakásban

Fal mögötti rejtett világítás

Szén Molnár Tamás - építész, belsőépítész

Cadden Studio Kft.

Cím: 1021 Budapest Budakeszi út 27.
Mobil: +36 30 372 5080
Web: www.szenmolnar.com