Nem véletlen, hogy a Padlófutárnál találtunk rá ezekre a szép, élethű fa-, kő vagy például metálhatású, de ugyanakkor strapabíró és könnyen gondozható termékekre is. A Padlófutár  ügyvezetője, Balogh István szerint 2024-ben folytatódni fog a technológiai és innovációs fejlődés, ami szinte már felér egy robbanással.

Rocko falburkolatEzüstzsálya Silver Rocko falburkolat

A laminált padlók terén már most is sok a nedvességálló és a vízálló padló, amelyek tökéletesek konyhába, fürdőszobába és más olyan helyekre, ahol a nedvesség jelen van. De a gyártók termékei már nem csak laminált padlóra korlátozódnak. A technológia fejlődés lehetővé tette a falburkolatok, vízálló Rocko falpanelek és a 3D mozaik falmatricák megjelenését is. A faburkolat trendje sokkal erősebben tér vissza 2024-ben, de egy kortárs csavart kap. Ahelyett, hogy minden falat ezzel fednénk, csak a stratégiailag alkalmas és meghatározott területek kerülnek kiemelésre, mint például az étkező vagy a nappali fő fala. Ez a technika nemcsak eleganciát és textúrát ad, hanem érdekes vizuális kontrasztot is teremt.

Famintás dekorburkolatYacht Wood Rocko falburkolat

De a Padlófutár kollégái szerint nem ennyitől váltak kedveltté az általuk forgalmazott SPC falburkolatok! Húsznál is több olyan komoly előnyt lehet felsorolni, ami a cég által forgalmazott termékeket piacvezetővé és nem csak a lakástulajdonosok, hanem a szakemberek által is kedvelt termékké teszi. Az alap, hogy ezek a termékek vízálló és nedvességálló tulajdonságuknak köszönhetően egy lakás vagy ház minden helyiségébe telepíthetőek. Az viszont komoly kapcsolatmegőrző erő és pénztárca kímélő öröm, hogy, akik sok rossz házfelújítási tapasztalatot szereztek, esetleg szívből gyűlölik a felújítást egy új esélyt kapnak.

Azért, mert ez a falburkolat akár néhány mozdulattal feltehető a falra és nem okoz gondot az sem számára, ha a régi csempe, gipszkarton, OSB-lap, rétegelt lemez, vakolat vagy beton fennmarad a falon alattuk. Használatukkal sokkal kevesebb felesleges por, kosz és rendetlenség nélkül, rövidebb idő alatt hozhatók létre csodaszép felületek.

Mindezek mellett ezek az SPC falburkolatok kopás- és ütésállóak, karcálló a felületük, foltállóak, higiénikusak, könnyen tisztíthatóak, méretstabilok és a színüket is jól tartják. Nem kell aggódni amiatt sem, hogy a naposabb terekben kifakul a falpanel, mert fény- és UV-állóak. Ha pedig még ez sem lenne elég a jóból, akkor elmondható, hogy a Rocko falpanelek égésgátló termékek, így jó megoldások lehetnek nagyobb kereskedelmi projektekhez is. Amikor pedig már azt hinnénk, hogy a jó tulajdonságok sora véget ért, akkor még kiderül, hogy a háztartási vegyszerek alkalmankénti gondatlan használata sem okoz bennük súlyos károkat, mechanikailag erős környezetbarát termékek és ráadásként még a felületi tapintásuk is kellemes. Könnyű velük dolgozni is, mert – nagy méretük ellenére – könnyen kezelhetőek, jól kombinálhatók munkalappal, laminált padlóval, bútorlappal és asztallappal is.

Kőmintás dekorburkolatGrey Pietra Rocko falburkolat

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy 2024 az esztétika, a praktikum, az innováció és a fenntarthatóság harmonikus keverékét képviseli. A márványhatásúak bizonyítják, hogy nem feltétlen kell, sok pénzért valódi márványt vennünk, mert a Rocko falpanelek megszólalásig élethű márványhatást keltenek. Legyen az szürke vagy akár bézs árnyalat.

Márvány mintás SPC burkolatBeige Pietra Rocko falburkolat

Ugyanez vonatkozik a fahatásra is. Egyetlen Rocko falpanel segítségével tengeri yacht-hangulatot teremthetünk bárhol az otthonunkban. 

Bordázott falpanel mintás falburkolat

De még számtalan mintás és például metál hatású terméket is találhatunk a kínálatban. 

Fémhatású falburkoló panelNative Steel Rocko falburkolat

A Padlófutár weboldala, termékei és szakértő kollégái segítenek felfedezni az új trendeket, és megtalálni a tökéletes burkolatot az Ön otthona számára is.

Logo padlófutár

Ha fontos a minőség és számít az ár – Padlófutár!

1147 Budapest, Telepes u. 90. Térképen
 Mobil: +36 70 376 1597
 office@padlofutar.hu

www.padlofutar.hu

A szöveg a Lakberinfo lakberendezési magazin számára íródott. Felhasználása, átvétele sem részben, sem egészében, semmilyen módon nem engedélyezett és szerzői jogi következményeket von maga után.