Kétségkívül a legnagyobb előnyük, hogy olyan helyeken is lehetővé teszik a gázfelhasználást, ahol nem elérhető a vezetékes gáz. Ha megbízható, kényelmes és olcsó megoldást keres otthona fűtésére, döntsön a modern, tartályos cseppfolyósított gáz felhasználása mellett.

Tartályos gáz kertbe

Gázfűtés tartályból vagy palackból - előnyök

A tartályos fűtésnek számos előnye van. Ezek közül mindenképpen a legfontosabb a mobilitás. A gáztartályok lehetővé teszik olyan házak és lakások fűtését, ahol nincs hozzáférés a gázhálózathoz. Mi több, hatékonyságuk és kényelmük miatt is igen népszerűek. Csak az üres tartályokat kell megfelelő gyakorisággal cserélni, és az automata gázkazán könnyedén felmelegíti a helyiségeket. Ha a gáztartályos fűtés mellett dönt, nem kell aggódnia a nagy helyigény miatt. A palack áthelyezhető egy másik helyre, ami igen nagy előny. Ráadásul ennek a megoldásnak jelenleg a költségei sem túl magasak.

Miért érdemes a gázpalackos fűtés mellett dönteni?

A lakossági, vagy háztartási gáztartályokat több okból is előnyben részesíthetjük. Először is, gyakorlatilag bármilyen épület mellé telepíthetők, még olyan helyzetekben is, amikor a rendelkezésre álló hely jelentősen korlátozott. Ráadásul ezeket a palackokat könnyű telepíteni. Nincs szükség bonyolult csőrendszerek telepítésére és könnyen rácsatlakoztatható az új fűtési rendszerre. Ennek a megoldásnak további előnye a megbízhatóság. A PB-gáz számos felhasználási lehetőséget kínál: fűtés, meleg víz előállítás, főzés, de akár hűtésre, vagy éppen elektromos áram előállítására is használható. Ott is, ahol vezetékes gáz, vagy elektromos áram sem áll rendelkezésre.

Végül a tartályos fűtést viszonylag alacsony beruházási költségei miatt választják egyre többen. A gáz alapú központi fűtéshez képest jóval olcsóbb megoldás. A költséghatékonyság annak köszönhető, hogy nincs szükség kazán, csőhálózat vagy egyéb drága alkatrészek beszerelésére. A tartályok fel vannak szerelve a biztonságos működéshez szükséges valamennyi szerelvénnyel, melyek megfelelnek a legszigorúbb hazai és EU biztonságtechnikai követelményeknek, melyek a dómfedél alatt vannak elhelyezve. 

Még több információ és megrendelés az alábbi linken: 
Flaga Gáztartályok kiszállítása