Egy belsőépítész vagy lakberendező akkor tudja a tudásának legjavát adni a megbízójának, ha szabad kezet kap az elképzelt koncepció és a költségvetés tekintetében is. 

Családi házak és lakások tervezésekor vagy átalakításakor a nyílászárók, ablakok, beltéri és bejárati ajtók vagy éppen teraszajtók beépítése vagy teljes cseréje szinte minden esetben az építési vagy felújítási munkák része. 

Gil Trade ajtó nyaralóban

A Gil-Trade az igényes megrendelők és tervezők előtt eddig sosem látott távlatokat nyit meg a nyílászárók világában. Kiváló minőségű alapanyagok, illetve azok kombinációi, változatos méretek, illetve teljesen egyedi elképzelésekhez való maximális igazodás, illetve ajánlások előzik meg a nyílászárók tervezését. 

Natúr színű falban futó tolóajtó

Ennek köszönhetően az ablakok és ajtók a legváltozatosabb színsémákhoz, falszínekhez, illetve burkolatokhoz tudnak igazodni. A masszív és tartós szerkezetek öltözhetnek klasszikus színekbe, de bármilyen megadott RAL kód színében meg tudnak jelenni. Számos dekorfelület közül választhatunk. Természetesen a fa árnyalatai igen népszerűek, de ma már kőmintás, vagy a betonos hatás is elérhető. A fekete, az antracit most különösen népszerű, ami annak köszönhető, hogy meglévő színekhez is nagyon jól alkalmazkodnak, illetve erős kontraszt alakítható ki ezekkel az árnyalatokkal.

Léces dekorelem mint ajtó

Dolgozószoba a galéria alatt

Az egyszínű paletta színei kimeríthetetlenek, és ajtók vagy ablakok esetében a külső és a belső oldal is lehet más és más. A bejárati ajtó kiválasztása is egy izgalmas feladat. Családi ház esetében az épület karakterisztikája, a homlokzat, a lépcsők, az előkert és a világítás is befolyásoló tényező lehet. Lakások esetében látványos egy élénk színű hívogató bejárati ajtó, ami már önmagában is kreatív belső tereket sejtet. 

Kék bejárati ajtó

Burkolatváltás beltéri ajtó alatt

Nappalik és teraszok találkozásánál gyakori az egységes burkolat alkalmazása, ezt a hatást nagy ablaktáblákkal, a környezet színéhez igazodó ajtókeretekkel és kilincsekkel tudjuk fokozni. Ugyanígy a prémium minőségű tapétákhoz is tudnak alkalmazkodni az ajtótokok és ajtószárnyak. 
Polgári lakások esetében a díszesebb felületek, a magasabb ajtóméretek és patinás kilincsek választéka ad lehetőséget a múlt felelevenítésére.

Üvegezett teraszajtó

Fontos szempont, hogy tökéletes összhangot csak akkor érünk el, ha a lakás bútorainak, burkolatainak és kiegészítőinek színvonala és minősége is egységet alkot az ajtók és ablakok kivételes megjelenésével. 

Falszínekhez igazodó ajtó

Ha Ön különleges és valóban igényes nyílászáró megoldásokat keres, feltétlenül látogasson el a Gil-Trade bemutatótermébe, a Bécsi út 195. alatt, ahol szakértő kollégák segítenek felfedezni azokat a lehetőségeket, amikre talán még nem is gondolt. Lapozza át Referenciáikat ( link ) ahol korábban elkészült munkákat tekinthet meg. 

Gil-Trade Kft. 

1032 Budapest, Bécsi út 195.

Mobil: +36703975572
Tel.: +3614530448

Web: www.gil-trade.hu 

Kövesse Facebook oldalunkat!

Kövesse Instagram oldalunkat!

Gil ajtó logó