A Doorina beltéri ajtó forgalmazó bemutatóteremben a tapétaajtók széles választéka áll a leendő ügyfelek, érdeklődők és lakberendezők, belsőépítészek számára. Egy helyiségben az ajtók a lakberendezési koncepció szerves részét képezhetik, nem csupán funkcionális szerephez jutnak. Van, hogy egy adott falszakaszt nem szeretnénk ajtókeretekkel tagolni, hanem az ajtó, alapvetően nagy felületét is a dekoráció részévé kívánjuk tenni. Ilyenkor érdemes a tapétaajtó mellett dönteni, ami sokkal többet tud, mint amit elsőre gondolnánk.

Tapétaajtó vásárlás

Modern tapétaajtó

A tapétaajtó onnan kapta a nevét, hogy az ajtó teljesen a fal síkjában van, a keret is szorosan kapcsolódik a fal éleihez, így például egy tapétázott felületet magán az ajtó felületén is továbbvihetünk. Ezzel egy teljesen egységes megjelenést érünk el. Az ajtó helyét már csak egy egészen vékony kontúr és a kilincs helye jelöli ki.

Beltéri ajtó

Festhető ajtó

Fehér tapétaajtó

Dekoratív ajtó

Egyedi ajtógyártás

Tükör felületű ajtó

A tapétázáson túl ezeket az ajtókat igény szerint festhetjük, dekorozhatjuk, ezzel is tökéletes egységet alkotva az adott enteriőrben. A most divatos nagy méretű tapétapaneleket is sokkal több helyen alkalmazhatjuk, hiszen ragasztásakor az ajtófelület semmilyen akadályt nem jelent. Ennek az ajtótípusnak az előnye a teljesen letisztult megjelenés.

Famintás tapétaajtó

Rejtett ajtó

Ajtó minimál dizájnhoz

Igényes tapétaajtó megoldások

Nyílászárók 14. kerület Budapest

A falba épített alumínium tok teljesen láthatatlan. A szerkezetének köszönhetően az ajtó a fal síkjából kifelé vagy befelé is nyílhat. Ez rendkívül kényelmessé teszi a használatát, a helyiségek berendezésekor
viszont a nyílás szélességével mindkét oldalon számolnunk kell.

Doorina ajtó gyártás és forgalmazás

Modern ajtó ötletek

Ha felkeltette az érdeklődését a tapétaajtókban rejlő lehetőségek, akkor látogasson el a Doorina nyílászáró bemutatótermébe, ahol teljesen egyedi méretben is megrendelheti a tapétaajtókat. Szakértő kollégák tanácsot adnak és segítenek a megrendelésben, ajánlatkészítésben.

Kifelé és befelé is nyíló ajtó

DOORINA - Nyílászárók, árnyékolás

www.doorina.hu

Címünk: 1143 Budapest, Egressy út 8.

Telefon: +36 70 315 2643

E-mail: info@doorina.hu