Világoskék festett ajtó

Beltéri ajtó választásakor először a szabvány ajtók világában kezdünk nézelődni. Ám a forgalmazók weboldalát böngészve hamar felfedezzük az ennél sokkal izgalmasabb lehetőségeket is. Nincs ez másképpen a Doorina prémium beltéri ajtókat forgalmazó bemutatóterem esetében sem. A festett ajtók szabvány alapmodelljei mellett kitárulnak a lehetőségek és máris kezdetét veszi az izgalmas tervezés. Mivel bármilyen szín felhasználható egyedi rendelés esetén elég csak a RAL színkódot megadni, és garantáltan a kiválasztott színű ajtó fogja azt követően díszíteni ez enteriőröket. Ez a lehetőség nagyban megkönnyíti a lakberendezést is és sokkal kifinomultabb elképzelések megvalósítására nyújt lehetőséget. 

Nézzünk néhány festett ajtótípust a Doorina forgalmazásában, amik egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek:

Egyedi festett ajtó válogatás

Fehér kétszárnyú üvegezett beltéri ajtó

Síküveges beltéri ajtó design

A síkfelületű, tömör ajtólapra utólag kerülnek kivágások. Ebbe kerül bele az ajtólap vastagságával megegyező tömör üvegbetét. A kivágott területre kerülhet savmart vagy float üveg is. A technológiának köszönhetően nincs üvegbeszorító léc és nincs él. A legmodernebb otthonok egyedi díszeivé válhatnak az így készült design ajtók. Ezek a modellek remekül kombinálhatóak a különböző tok kialakításokkal és akár a mennyezetig érő magas blendével is! Nyíló, akár tolóajtós változatban is rendelhetők! A RAL színválaszték mellett elérhetőek még CPL felülettel vagy akár természetes fafurnér borítással is. 

Padlólap és falburkolat megegyező színben

Laurencja beltéri ajtókollekció

Az Erkado Laurencja kollekció modelljei fekete üveggel is elérhetőek. A keret és a panel MDF-ből készül, 4 mm vastag edzett matt üveggel, modelltől függően. Az ajtólap kerete fóliázva van az élek mentén. Az élek védve vannak a nedvességtől, a felső él úgynevezett Touchwood kialakításának köszönhetően. 

Festett fehér ajtó egyedi bemarással

Skandia MDF festett beltéri ajtó

Az ajtólap erősített kerettel, a betét HDF dupla rétegelt lemezből készült. A modellek választhatóak edzett üveg betéttel és float vagy savmart kivitelben is. Az ajtó alapszíne fehér, de bármilyen RAL vagy NCS színkód alapján egyedileg megrendelhető.

Egyedi méretben rendelhető ajtó

Letisztult megjelenés és modern külső a Desire kollekcióval

Finom mart minta vagy intarzia teszi egyedivé a Desire ajtókat. Választható fehérben és bármely RAL színárnyalatban. Az ajtólap kerete enyvezett fenyőből készül, az ajtólapbetét furatolt faforgács. Az ajtólap teljes felülete HDF borítást kap. Az UV festési technológiának köszönhetően a felülete selymesen sima. Az intarzia színe lehet szálcsiszolt ezüst, arany, bronz, titán, fekete vagy réz színű.

Világos ajtókeret

Üveges beltéri ajtó modellek  – CPL, festett, furnér felülettel is!

A síkfelületű, teli ajtólapon utólag készülnek a kivágások, ezek alakja lehet négyzet, téglalap, kör, ellipszis, rombusz vagy paralelogramma. A kivágások mérete egészen addig növelhető, míg a megmaradó lap merevsége biztosított. Szegése üvegbeszorító léccel történik, az egyenesek az ajtó színével megegyező fóliával készülnek, az íves vonalúak egyszínű festett felületűek.

Az üvegkialakítással készülő ajtók a lakás látványos díszeivé válhatnak. Több – kevesebb fényt átengednek, egyszerre összekötik és elválasztják a tereket. A RAL festett felület mellett elérhető még CPL felülettel – 58 választható színben – vagy természetes fafurnér borítással is. 

Fehér ajtó zöld fal

Vázkeretes-Nagy üveges beltéri ajtó modellek – CPL, festett , furnér felülettel is!

A nagy egybefüggő betéteket vázkeret fogja körbe. A betét 1 cm vastag összeforgatott laminált lemez, vagy üvegezés. Az üvegre vagy betétre rátétléc kerülhet, melyek csomóponti találkozása megoldható gérbe vágással, illetve alacsonyabb és magasabb lécek egymásnak ütköztetésével. A laminált vázkeretes ajtótípussal a klasszikusabb formák és a modern felületek vonzó keverékét alkothatjuk meg. Igény szerint üvegezőléc nélküli, edzett üveges modellek is elérhetőek!

Lila egyedi ajtó Doorina

Grande-MDF festett beltéri ajtó

Időtálló, modern divat! Prémium festett felület, minőségi kivitelezés! MDF festett fehér kivitel, de a legdivatosabb RAL színekben is rendelhető!

Egyedi osztású ajtó

Royal-Nemezja MDF festett beltéri ajtó

A kollekció új módon használja a klasszikus mintákat. Nagypolgári stílus és kortalan ízlés jellemzi a Royal és Nemezja beltéri ajtókat!

Ajtó modern mintával beltérre

SYLENA, TURAN MDF festett, mart beltéri ajtók

Fiatalos, modern és trendi ez a beltéri ajtó kollekció! A kifinomult festett, mart ajtólapok, karaktert kölcsönöznek a belső tereknek. Az ajtólap sima felületű, különböző mart motívumokkal.

Ha felkeltették az érdeklődését ezek a termékek, akkor látogasson el a Doorina bemutatótermébe, ahol szakértő kollégák segítenek a nyílászárók megtervezésében személyre szabott ajánlattal. 

Mentazöld ajtó

 

DOORINA - Nyílászárók, árnyékolás

www.doorina.hu

Címünk: 1143 Budapest, Egressy út 8.

Telefon: +36 70 315 2643

E-mail: info@doorina.hu

Doorina a Facebookon

Doorina az Instagramon